keskiviikko 26. lokakuuta 2016

Muutosmuotoilun työkalut kehittämisen tukena 3.11.2016
Tapaamme 3.11.2016 kello 12 Nuopparissa. Päivän teemana on muutosmuotoilun työkalut ja niiden hyödyntäminen omassa työssä ja kehittämisessä.

Muutosmuotoilussa tuotantolähtöisestä palvelukulttuurista on siirrytty uuden työn kulttuuriin ja vuorovaikutuksen kentille. Muotoillaan siis vuorovaikutuksen kenttiä, jotka ovat aina osin sosiaalisia, fyysisiä ja digitaalisia. Kenttiä, joissa palveluntuottajat ja asiakkaat toimivat samanvertaisina luoden ainutlaatuisia ja elämyksellisiä palvelukokemuksia. Kokemuksia, jotka sitouttavat ja vetävät puoleensa. Näin syntyy attraktiivisia soluja, jotka ovat niin vetovoimaisia, että siellä piipahtavatkin ihmiset haluavat rakentaa osansa. 

Senioripalveluissa ollaan ison haasteen edessä, sillä vuorovaikutuksen kentät ovat ihmisten päivä, arki. Elämä. Palvelu, jota tuotetaan on ihmisten päivä, arki ja elämä. Vuorovaikutuksen kenttien on siis oltava odotuksia ylittäviä, kerrassaan ainutlaatuisia, yllätyksellisiä, aitoa elämää ja vuorovaikutusta.

Näihin teemoihin paneudumme siis 3.11. iltapäivän ajan.  Tässä teille muutama teema  pohdittavaksi päivää varten.

Palvelu. Mitä palvelu oikeastaan on? Mitä palvelulla halutaan saada aikaan? Millainen palvelukokemus on sinulle tärkeä? Millainen palvelukokemus sinulle on jäänyt erityisesti mieleen?

Elämä. Mitkä ovat viisi tärkeintä asiaa elämässäsi?

Koti. Miksi haluat olla kotona? Mikä tekee kodista tärkeän? Mitä et halua kotiisi?

Ruoka. Mieti mikä sinulle on tärkeintä syömisessä? Miten, missä ja milloin haluat syödä? Miten, missä ja milloin syöt?

Kirjoita  tämän postauksen kommentteihin ajatuksia yllä olevista teemoista.

Saara Utti,
muutosmuotoilija ja palveluelämysten tuottaja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti