maanantai 16. maaliskuuta 2015

Kehittäjäorganisaatio Askolassa


Huima kehittäjäorganisaatio on saanut työnsä hyvään vauhtiin ja tuotekehittäjän erikoisammattitutkinto on suoritettu. Meitä on 21! Hanke sai alkusysäyksen tahdosta tehdä asioita eri tavalla kuin aikaisemmin, jotta kuntalaisten olisi yhä vaan parempi elää hyvää elämää Askolassa. Olemme tehneet kestäviä ja pysyviä muutoksia toimintatavoissa ja erityisenä painopisteenä on ollut ikääntyvien lukumäärän mukanaan tuomat haasteet ja olemme tukeneet kotona asumista vanhuspoliittisen ohjelman mukaisesti. Tärkeänä tässä kaikessa kokonaisuudessa näemme kaikkien sukupolvien kohtaamisen ja tavallisen hyvän elämän elämisen yhdessä. Hankkeen tavoitteet ovat luontevassa linjassa vanhuspalvelulain, kunnan vanhuspoliittisen ohjelman ja talouden tervehdyttämistavoitteiden kanssa. Oleellinen seikka sille, että voimme tehdä tätä kehittämistyötä on ollut poliitikkojen ja virkamiesten tinkimätön tuki hankkeelle ja ajattelutavalle. Tästä on hyvä jatkaa ja kehittämistoiminta vaan vahvistuu ja leviää.

Klikkaa tästä lukeaksesi lyhyesti kehitysaskeleistamme ja siitä mistä jatkamme eteenpäin!

Ulla Broms, Askolan perusturvajohtaja



Tulppaanit kotihoidossa


Me haluamme tuottaa arjen elämyksiä. Uskomme, että asiakashyöty tuo henkilöstöhyötyä ja tuottavuutta. Tulppaanit tuo iloa molemmin puolin. Investointina tulppaani ei ole iso, 36 senttiä. Se tulee asiakashyötynä takaisin hetkessä.

Paula Tiilikainen asetteli tulpaanit valmiiksi kotihoidon pöydälle asiakakkaille vietäväksi. Aitoja arjen elämyksiä asiakkaille. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti