keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Seuraavat askeleet


Hei!

Olen lukenut projektisuunnitelmaluonnoksenne ja todennut, että ne ovat jo erittäin hyvässä vaiheessa, osa jo valmiitakin, osalle voitte vielä tehdä tarkennuksia ja sitten palauttaa arviointiaineiston mukana. Olen kommentoinut suunnitelmianne tekstin joukkoon ja lyhyt yhteenveto loppuun, punaisella tekstillä. Nyt edetään seuraavasti:

1.       Projektisuunnitelmaluonnos:
a.      Tee tarkennukset projektisuunnitelmaluonnokseesi (omat kommenttini ovat punaisella tekstisi joukossa ja suunnitelman lopussa yhteenveto). Mainitse tavoitteissa, jos tämä on pieni kehittämistyösi ja aiot tehdä seuraavat vaiheet haastavammasta työstä (toisilla teillä tämä on jo se haastavan työn valmisteluvaihe, toisilla pienen ensimmäisen kehittämistehtävän)
b.     Tulosta suunnitelmasi joko blancolle paperille tai kunnan lomakepohjalle.
c.      Ota työpaikkaohjaajan/arvioijan arviointimerkintä projektisuunnitelmaluonnoksen etukanteen. Sen tulisi olla seuraavassa muodossa: ”Olen lukenut projektisuunnitelmaluonnoksen ja hyväksynyt sen toteutettavaksi organisaatiossamme. Suunnitelma noudattelee tuotekehittäjän erikoisammattitutkinnon vaatimuksia. ” Lisäksi arvioijan allekirjoitus ja asema organisaatiossa, sekä nimen selvennys. Kirjoita tämä itse jo valmiiksi, jolloin työpaikkaohjaaja hyväksyy suunnitelman ja laittaa siihen allekirjoituksensa. Luonnollisesti tämä edellyttää, että hän on paneutunut suunnitelmaasi ja käynyt sitä yhdessä sinun kanssasi läpi.
d.      Liitä mukaan suunnitelmaasi liitteitä, joita on syntynyt kehittämistyössäsi (liitteet kannattaa mainita myös tekstissä)

2.       Henkilökohtaistamissuunnitelma
a.       Liitä mukaan päivitetty henkilökohtaistamissuunnitelma. Saat sen blogista kohdasta tutkintoon valmistautuminen tai tästä linkistä. Siellä on myös malli täyttämisestä. Olet sen jo kerran täyttänyt käsin, mutta tee se nyt siististi koneella. Tässä vaiheessa tarvitsee vain täyttää kohdat:
-          Yläosan tiedot (tuotekehitystyön nimi ja oma nimesi)
-          Tutkintosuoritus ja dokumentti –sarakkeeseen mainitse ne liitteet, jotka laitat mukaan – yritä kohdentaa niitä oikeaan arvioinnin kohteen kohdalle
-          Näyttöpaikka, aika ja arvioijat – sarakkeeseen tulee mentorisi/työpaikkaohjaajasi/arvioijasi nimi, joka myös hyväksyy projektisuunnitelmaluonnoksesi ja  hänen asema  organisaatiossa.
b.      Allekirjoita henkilökohtaistamissuunnitelma!

3.      Tulosta Projektisuunnitelmaluonnos, liitteet ja henkilökohtaistamissuunnitelma paperille ja ne tee niistä 3 kpl kansioita. Yksi voi olla alkuperäinen, muut siitä kopioita.
4.      Postita kansiot osoitteella: Koulutuskeskus Salpaus, Inkeri Liimatainen, Sammonkatu 8, 15140 Lahti 30.4.2014 mennessä.

Tässä tuntuu olevan paljon ohjeita, mutta kun luet ne rauhallisesti, huomaat, että ne ovat helppo toteuttaa. Pidämme arviointikokoukset toukokuun aikana. Arviointikokouksessa käsitellään arviointiaineistosi ja tehdään päätös tutkinnon osan hyväksymisestä/hylkäämisestä. Sinun ei tarvitse sopia arviointikokoukseen arvioijia eikä sinun tarvitse olla siinä mukana. Saat kokouksen jälkeen tiedon arviointipäätöksestä perusteluineen.

Hyvää arviointiaineiston viimeistelyä! Jos sinulla on kysyttävää, soittele tai laita sähköpostia.

T. Inkeri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti